קציפת אבוקדו על עגבניות טריות בחמאה

אסתי חדד Comments Off on קציפת אבוקדו על עגבניות טריות בחמאה
17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מאת: רותי רוזן

מצרכים:

2 אבוקדו מעוך
1 קופסא גבינת שמנת של תנובה
מעט חמאה של תנובה

אופן ההכנה:

להקציף את גבינת השמנת עם האבוקדו המעוך לתבל במעט מלח, פלפל שחור, כפית מיץ לימון וחצי כפית אבקת חרדל טחון. להניח במקרר לספיגת טעמים והתיצבות.

לפורר לקוביות מציות בטעם זעתר, לטגן בחמאה עד שנהיה קריספי, להוסיף קוביות מ- 2 עגבניות בלי הגרעינים, חצי פלפל חריף חתוך דק, בצל ירוק לטגן 2 דקות נוספות עד שהופך לקראנצ'י לתבל במלח, פלפל ואגוז מוסקט.

לסדר על צלחת הגשה את הירקות ולזלף את האבוקדו עם גבינת השמנת.

למה זה מתאים לשולחן שבת?
השילוב של הצבעים והמרקמים והחגיגיות של המתכון מתאימים במיוחד לאירוח בשבתות, ולענג את שבת המלכה בטעמים חדשים ומרעננים.

בהצלחה ובתיאבון!

צילום: istockphoto



0 תגובות